Sfaturi utile

  • 0
  • 6
  • 1425

Horoscop pentru luna Iulie

Horoscop pentru luna Iulie

Zodia Berbec
Foarte importantă lună la capitolul familie, gospodărie, relații cu rudele. Se deschide o etapă nouă, în care se îmbunătățesc multe aspecte, discuțiile se vor purta pe un ton amiabil și se va putea cădea la pace pe orice temă. Totuș fii atent la nevoile sau doleanțelor membrilor familiei și, pe cât posibil, ține cont de ele. A doua parte a lunii aduce forfotă în relațiile cu persoana iubită și copiii. Este rost de distracții, aventuri, acțiuni comune plăcute și abordarea unor hobby-uri. Evită excesele de orice fel! Finanicar vor continua cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt posibile daune materiale, descoperirea unor nereguli în documentele financiare și fraude. Partajele personale sau profesionale, moștenirile vor intra destul de serios în discuție. Rezervă momente pentru odihnă, relaxare în natură și plimbări ușoare.
Zodia Taur
Relațiile cu anturajul apropiat sunt animate în prima parte a lunii, de aceea este bine să fii prudent. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, discuții frecvente pe teme cotidiene, dar și stabilirea unor planuri de studii sau de activități culturale. Fii prudent la ce vorbești și evită să oferi sfaturi fără să-ți fie cerute în mod expres. Relațiile parteneriale se mențin tensionate, persistând posibilitatea reconfigurării sau finalizării acestora. În umbră se țes conflicte în plan profesional, de aceea ar fi bine să-ți îndeplinești sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Evită discuțiile contradictorii! Segmentul familial este bine susținut, începând cu 12 Iulie, astfel că îți poți orienta eforturile spre relațiile cu membrii familiei și spre treburile gospodărești. Sfătuiește-te cu cei dragi pentru orice situație-problemă în care ești implicat.
Zodia Gemeni
Se pare că primești bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, în urma eforturilor depuse la serviciu. De asemenea apare și tentația de a cheltui ceva mai mult decât de obicei, fie pe nevoile cotidiene, fie pe mofturi sau cadouri pentru alții. Fii chizbuit și economisește banii, pentru că doar o perioadă scrută există posibilitatea unor câștiguri suplimentare. După 12 Iulie se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, discuții utile, frecvent cu rudele și prietenii apropiați, dar și în plan profesional vei fi nevoit să participi la tot felul de dezbateri sau activități intelectuale. Ar fi bine să-ți notezi ideile și sfaturile primite, deoarece îți vor folosi cel puțin un an de zile de acum încolo. La locul de muncă se îmbunătățesc relațiile, dar pe fundal vor persista animozitățile vechi. Fii prudent și ocupă-te numai de îndatoririle tale, evitând discuții frivole cu șefii sau colegii.
Zodia Rac
Ești în formă, ai energie, treburile personale pare că îț merg strună, dar ceva în sufletul tău parcă nu-ți dă pace. Sunt stări și trăriri subiective, deci bucură-te de tot ce ți se întâmplă și ai încredere că lucurile se desfășoară în favoarea ta. Sunt șanse bune de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze materiale, dar și adoptând un alt sistem al valorilor morale. A doua parte a lunii îți aduce șanse deosebite de câștig din activitatea profesională, astfel că te vei putea ocupa în tihnă de cheltuieli cotidiene, dar și de cadouri sau mofturi personale. Totuși pune și ceva bani deoparte. Se deschid variante noi de câștig din munca proprie, variante care se vor dezvolta pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se modifică, existând șanse să te apropii de oameni noi, de bună calitate.
Zodia Leu
Ești discret în prima parte a lunii, te gândești în taină și tihnă la planurile tale, astfel că sunt șanse deosebite de afla informații utile și de a înțelege de ce se petrec lucrurile într-un anume fel în viața ta. Ai încredere în tine și ascultă-ți vocea interioară. Ocupându-te mai mult de tine vei reuși să renunți la tipare mentale și comportamentale învechite. După 12 Iulie te vei simți mult mai bine, începând o perioadă strălucitoare pentru tine. Farmecul degajat și creativitatea accentuată va atrage în preajma ta mulți admiratori, dar și susținători ai planurilor tale socio-profesionale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că pot fi frecvente consultațiile și analizele medicale. Odihnește-te regulat și adoptă un stil de viață sănătos. La serviciu se conturează schimbări și finaluri importante în preajma datei de 20 Iulie. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!
Zodia Fecioara
Ești susținut de prieteni, dar și de colegii și cunoscuții din segmentul profesional. Sunt șanse de a începe proiecte profesionale noi, de a te implica în acțiuni comune cu persoane de bună calitate, dar și pentru a câștiga financiar suplimentar din toate acestea. Este bine să vorbești puțin de spre tine și mai mult banalități. După 12 Iulie vei simți nevoia de a fi mai mult cu tine însuți, de a vorbi tu cu tine și de a recapitula evenimentele recente în care ai fost sau mai ești încă implicat. Oboseala își va spune cuvântul și atât sufletul cât și trupul tău vor avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian. În culisele locului de muncă se țes povești pe care nu le vei putea înțelege acum, însă le vei simți forfota ascunsă. Ai încredere că Universul îți pregătește evenimente minunate și turnuri de destin utile pentru etapa de viață în care te afli.
Zodia Balanta
Ești foarte căutat la serviciu și mulți vor dori să-ți fie alături. Colegii nu te susțin așa cum ți-ai dori, însă șefii sau colaboratorii îți oferă lauri. Sunt șanse să primești sarcini de lucru noi, de mare responsabilitate sau chiar o funcție de conducere. Însă mai întâi stabilește-ți prioritățile personale și abia după aceea acceptă activități suplimentare. Familia s-ar putea să te susțină prea puțin pentru ce dorești să înfăptuiești în plan socio-profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că îți orietenzi eforturile și aloci prea mult timp în afara casei și a treburilor sale. După 12 Iulie, relațiile cu prietenii devin foarte active, însă cu folos. Schimbul de informații, planificarea unor acțiuni comune de anvergură, dar și de plăcere vor fi frecvente. Implică-te atâta vreme cât te simți confortabil și sigur pe tine că vei putea duce totul, la bun sfârșit.
Zodia Scorpion
Se mențin stările de sănătate și de spirit contradictorii, însă din când în când vei simți ameliorări. Continuă să te ocupi serios și pe îndelete de tine însuți. Controlează-ți reacțiile și evită să fii prea critic sau prea provocator. Sunt posibile călătorii în străinătate, fie pentru studii, pentru a participa la congrese, conferințe, seminarii, fie în scop turistic. Perioada cuprinsă între 03 și 04 Iulie poate aduce neplăceri în călătorii sau în relațiile cu străinătatea, astfel că, pe cât posibil, ar fi bine să eviți acest interval. A doua parte a lunii aduce multe întâlniri socio-profesionale, discuții cu șefi, cu reprezentanții unor instituții oficiale, dar și posibilitatea de a primi o funcție importantă, aprobări diverse care să-ți schimbe favorabil statutul social. Fii prudent și ai răbdare ca lucrurile să se desfășoare în ritmul lor natural.
Zodia Sagetator
Este rost de câștiguri de la și prin alții, dar apar în paralel și cheltuieli pe taxe, impozite, moșteniri sau pentru daunele cuiva drag. Fluctuațiile din segmentul financiar îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, de acea este bine să fii prudent și foarte chibzuit cu fiecare cheltuială. A doua parte a lunii aduce chef de călătorii peste mări și țări sau de studii. Sunt șanse deosebite de a merge într-o vacanță exotică, alături de oameni de bună calitate. Pe de altă parte ar fi bine să te gândești la îmbogățirea bagajului educațional necesar fie în câmpul muncii, fie în plan personal, pentru sufletul tău. Relaxează-te vizionând piese de teatru, filme bune sau lecturează cărți deosebite. Fii vigilent în continuare la locul de muncă, pentru că se mențin conflictele ascunse și jocurile de culise. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să eviți excesele și oboseala.
Zodia Capricorn
Foarte animate sunt relațiile parteneriale, astfel că până la mijlocul lunii ai șanse să pui la punct aspecte vechi, să reorganizezi activitățile comune cu partenerul de viață, colaboratorii sau să finalizezi proiectele începute undeva, cândva. Se conturează o nouă etapă partenerială, fiind posibil chiar să obții contracte de colaborare noi sau relația cu partenerul de viață își va schimba termenii și condițiile de desfășurare. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante și greu îți intră cineva în voie, fiind sincer cu tine însuți vei recunoaște că, de fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta. A doua parte a lunii va evidenția cheltuieli comune cu alții, discuții despre bani și bunuri comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Pune bani deoparte și evită investițiile sau sprijinirea materială a celorlalți, pentru că aceștia doresc doar să profite de posibilitățile tale financiare.
Zodia Varsator
Ești foarte ocupat în primele zece zile ale lunii, atât la locul de muncă, cât și acasă. Treburile de rutină, mărunțișurile, unele sarcini de lucru vechi te pot obosi mult, de aceea fii prudent și oragnizează-ți programul de lucru, astfel încât să te și odihnești. În funcție de caz ar fi bine să ai în vedere consultațiile sau analizele medicale, deoarece îți vor aduce un plus de informații utile, pentru îmbunătățirea stării tale generale. Sunt șanse bune de obține recunoașterea meritelor profesionale la serviciu de către colegi. Relațiile cu șefii și autoritățile se mențin conflictuale, deci nu forța nota și fii prudent. Imagina ta publică și poziția socio-profesională se pot deteriora ireversibil. Relațiile parteneriale capătă valențe noi, în a doua parte a lunii. Este posibil să primești oferte de colaborare deosebite, care ar avea efecte pe termen lung.
Zodia Pesti
Petrecerea timpului liber cu persoana iubită sau copiii este cea mai bună opțiune pentru primele două săptămâni ale lunii. Însă, tentațiile amoroase sunt la ordinea zilelor, riscând să intri în conflicte pe termen lung atât cu persoana iubită actuală, cât și cu copiii sau rudele apropiate. Există și varianta de a începe o relație nouă, în cazul în care ești singur. Controlează-ți veselia și cheful de pozne, pentru că unii s-ar putea supăra pe tine. Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional se vor schimba definitiv în preajma datei de 20 Iulie. Astfel te vei simți destul de singur, însă, deocamdată este mai bine așa. Nu forța lucrurile și ai răbadre ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. A doua parte a lunii îți aduce multă treabă la serviciu, dar și probleme legate de sănătatea. Inima, sistemul circulator, coloana vertebrală sunt vulnerabile, astfel că ar fi bine să le protejezi suplimentar.

Sursa: Astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.31
1 USD 17.13
1 RON 4.07
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed