Sfaturi utile

  • 0
  • 4
  • 878

Horoscopul lunii august

Horoscopul lunii august

Berbec
Se conturează noi etape amoroase, fie că te afli într-o relație veche, fie apar posibili noi parteneri sau partenere de amor, alături de care vei putea dezvolta relații frumoase pe termen lung. Fii prudent totuși și oferă loc de cinste în viața ta numai acelora care chiar merită. În plan profesional este mult de lucru, însă este bine să depui eforturi serioase, pentru că se deschid oportunități deosebite. O nouă activitate profesională, condiții de muncă mai bune, poate chiar un nou loc de muncă. Acordă atenție și sănătății, întrucât forfota cotidiană te va obosi destul de mult. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, evită spațiile aglomerate și ține cont de nevoile sufletului și trupului tău. În preajma datei de 18 August se reconfigurează relațiile cu prietenii. De unii este bine să te debarasezi cât mai repede.
Taur
Este momentul să te ocupi pe îndelete de segmentul domestic, pentru că sunt șanse să îmbunătățești condițiile locative, să repari ce este nevoie sau să achiziționezi și să vinzi diverse bunuri patrimoniale. Membrii familiei te susțin, bine fiind să accepți sfaturile și doleanețele lor. Relațiile sentimentale sunt minunate. Este rost de distracții, aventuri, hobby-uri. Intri într-o nouă etapă sentimentală, în sensul că o relație veche se poate revigora excelent sau apare ceva nou la orizont chiar și la nivel de intenție. Totuși selectează cu grijă anturajul distracțiilor și amorului, pentru că lucrurile pot degenera ireversibil. Revin în atenție cheltuielile majore de la și prin alții. Verifică bugetul disponibil și ai grijă să achiți la timp facturile, taxele sau alte datorii. Din nou apar unii care vor dori să profite de pe urma veniturilor, economiilor sau moștenirilor tale.
Gemeni
Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în prima parte a lunii. Vizite, călătorii pe distanțe scurte, schimb de informații, dorință de învățare. Mentalitatea ta se va schimba radical, fiind îmbogățită de gânduri frumoase și constructive. Este posibil să te angrenezi într-un program de instruire în urma căruia să obții competențe profesionale noi sau un plus împortant de cunoaștere. Segmentul domestic primește raze astrale benefice, fiind șanse deosebite de a îmbunătăți spațiul locativ, așa cum îți dorești sau cum ai nevoie. Relațiile cu membrii familiei capătă valențe noi, astfel că vei fi din ce în ce mai apropiat de rude, de locurile natale și de casa în care locuiești. Sănătatea se îmbunătățește după 03 August, astfel că vor rămâne doar problemele cunoscute, în regimul cunoscut. Se animă relațiile parteneriale, reluându-se discuții și situații petrecute în perioada Martie – Mai.
Rac
Financiar se îmbunătățesc lucrurile, astfel că este posibil să primești bani, respectiv salariul dar și prime, cadouri, favoruri deosebite. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă. Urmărește atent ce se petrece pe segmentul muncii și al veniturilor aferente, deoarece este un preambul la ce va urma în următorul an. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice, astfel că multe relații se vor reconfigura definitiv. Vin în preajma ta oameni noi, deosebiți, alături de care vei dezvolta relații frumoase și constructive de-a lungul multor ani de acum încolo. Se vor liniști relațiile sentimentele și cele cu copiii. Totuși în fundal vor rămâne disensiunile deja cunoscute, dar vei reuși să le controlezi destul de bine. În plan profesional, la locul de muncă se conturează mult de lucru. Prudență și odihnă regulată!
Leu
Ești în vervă, strălucești la cote maxime, ai chef de viață și de treburi, iar admiratorii roiesc în jurul tău. Perioada este benefică pentru transformări personale și pentru trasarea unor planuri de viață cu totul noi. Îndrăznește să abordezi la cele mai năstrușnice idei și caută variante de aplicare. Vei observa că se vor crea contexte favorabile pentru a se materializa și a fi utile multora. După 06 August se vor îmbunătăți substanțial veniturile obținute din munca proprie, dar în paralel vor crește și cheltuielile. Fii prudent și selectează atent investițiile, deoarece există riscul să rămâi cu bani puțini sau să obții bunuri și servicii nesatisfăcătoare. Ambianța domestică și relațiile cu membrii familiei se vor ameliora mult, însă în fundal vor persista neplăcerile deja cunsocute. Se recomandă prudență în plan sentimental.
Fecioara
Îți sunt favorizate acțiunile personale desfășurate în taină, departe de ochii și urechile celorlalți în prima parte a lunii. Vei avea timp și loc pentru meditații interioare, viziuni despre tine și planurile tale. Pe scurt este o perioadă foarte importantă și benefică pentru a opera acele schimbări de care ai nevoie pentru evoluție și progres. Dialoguri discrete cu persoane apropiate și de încredere vor asezona zilele acesti luni. A doua parte a lunii îți aduce vitalitate ridicată, dorință de implicare în proiecte de anvergură, deschizându-se astfel în fața ta o etapă cu totul nouă și de bun augur. Stabilește obiective clare pe termen lung și vizualizează-le deja împlinite. Mentalul se liniștește, în sensul că îți va fi ceva mai ușor să abordezi o gândire pozitivă și constructivă. Totuși sunt șanse ca, din când în când, să mai apară ceva nori. Pot fi alungați rapid cu puțin efort.
Balanta
Prietenii îți sunt alături și îți vor facilita accesul la variante noi și benefice de colaborare, implicare în proiecte de anvergură, dar și la distracții și aventuri. Fii prudent și controlează-ți tendința de a asculta numai de alții, neglijând în acest fel vocea ta interioară sau nevoile tale sufletești. Sănătatea va continua să se îmbunătățească, însă nu forța nota. Cumva din umbră sunt dirijate aspectele ce vizează sănătatea, astfel că cel mai bine ar fi să ai încredere că cineva acolo sus te iubește și lucrează de zor la ameliorarea stării și situației tale generale. Odihnește-re regulat, meditează în locuri sfinte și evită oamenii zgomotoși, profitori și spațiile agmolerate. Se vor anima mult relațiile cu anturajul apropiat, reluându-se într-un anume fel discuțiile și situațiile petrecute în perioada Martie – Mai. Fii prudent, deoarece gândirea și comunicarea vor fi viciate și punctate cu note agresive.
Scorpion
Slăbesc tensiunile personale, astfel că te vei simți mult mai bine de acum încolo. Se mențin problemele de sănătate deja cunoscute, astfel că este bine să te îngrijești corespunzător în continuare, însă fără a forța nota. Relațiile socio-profesionale sunt foarte animate, astfel că este rost de discuții importante cu șefii, autoritățile sau poți participa la diverse reuniuni oficiale în care joci un rol important. Prudență, răbdare, toleranță și vorbește strictul necesar! Ți se poate propune un post de conducere sau ți se pot încredința sarcini de lucru noi și deosebite. Foarte bine susținute sunt relațiile cu prietenii și cu protectorii din segmentul profesional. Ia aminte la sfaturile și informațiile primite de la alții, chiar dacă pe moment par nesemnificative. Revin în atenție cheltuieli majore, care fie s-au discutat, fie au început în perioada Martie – Mai.
Sagetator
Este o lună minunată pentru a te ocupa de spiritualitate, de relația cu Divinitatea, pentru studii și călătorii îndepărtate. Însă, pentru că vei avea multă energie, destul de dificil de gestionat este bine să păstrezi măsura în toate. Tendința de a respinge tot ce vine din partea altora sau de ai provoca de la cele mai banale aspecte cotidiene este mare și păguboasă pe termen lung. Există riscul să strici relații și situații bune, ceea ce nu este de dorit. Segmentul socio-profesional îți va oferi surprize, în sensul că sunt posibile schimbări majore. Ești bine văzut de ochii celorlalți, mai ales șefii și autoritățile te susțin mult. Gândește-te ce anume ai dori să lucrezi mai departe și în ce condiții. Sunt șanse mari de realizare, dacă îți asumi cele gândite și dorite în perioada lunii August.
Capricorn
Primești sprijin material și financiar fie de la rude, de la partenerul de viață, fie dispre segmentul profesional, respectiv dintr-o colaborare veche. Litigiile, dezbaterile privitoare la moșteniri, partaje sau alte chestiuni funciare se vor lămuri și rezolva mult mai ușor. Pe de altă parte este posibil să înceapă o etapă de câștig prin implicarea într-o nouă colaborare sau într-un proiect ce poate dura cel puțin un an de zile de acum încolo. În preajma datei de 18 August pot apărea modificări la locul de muncă care vor atrage după sine modificări salariale. Se reactivează conflictele ascunse la serviciu, deci fii prudent și prezent în tot ce se petrece în acest segment. Dincolo de forfota cotidiană te vei gândi și la rostul ascuns al situațiilor în care ești implicat. Abordarea disciplinelor spirituale, o călătorie în locuri deosebite îți vor deschide perspective noi asupra vieții.
Varsator
O lună importantă, întrucât vei lua decizii majore privitoare la personalitatea ta, la relațiile și situațiile în care ești implicat. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice, astfel că este posibil să te implici într-o colaborare nouă, să abordezi o nouă relație matrimonială sau cea veche va căpăta valențe noi. Financiar sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Vor intra în discuție și achitarea unor datorii vechi, moștenirile, partajele sau investițiile pe termen lung. Ferește-te de speculații și ține o evidență clară privitoare la documentele financiare și la bugetul veniturilor și cheltuielilor. Pot apărea cheltuieli neprevăzute destul de mari. Relațiile cu prietenii se activează, reluându-se într-un anume fel cele petrecute și discutate în intervalul Martie – Mai. Multe relații vechi se vor reconfigura, iar altele se vor finaliza definitiv.
Pesti
La locul de muncă este mult de lucru, iar sarcinile de realizat vin în avalanșă. Se recomandă prudență, deoarece excesul tău de zel este păgubos și aducător de tensiuni în relațiile colegiale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, mai ales inima este ceva mai sensibilă în această perioadă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete. Relațiile parteneriale sunt bine susținute, astfel că poți primi oferte noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor ,o cerere în căsătorie. Gândește-te pe îndelete ce anume îți dorești și alcătuiește un plan de lucru în acest sens. Relațiile cu șefii, autoritățile, colegii de lucru devin tensionate, fiind posibile destituiri din funcție, deteriorarea imaginii tale publice și multe discuții contradictorii. Prudență, răbdare, toleranță și deschidere mentală!

Sursa: Astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.31
1 USD 17.13
1 RON 4.07
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed