Sfaturi utile

  • 0
  • 7
  • 710

Horoscopul lunii februarie

Horoscopul lunii februarie

Berbec
Relațiile cu prietenii se vor evidenția în prima parte a lunii, bine fiind să profiți de asta. Dialogurile și întâlnirile cu aceste persoane vor fi de bun augur, existând șanse să cunoști oameni noi. Începând cu 8 Februarie se vor modifica unele relații, astfel că fie renunți la unii prieteni care nu mai corespund nevoilor tale actuale, fie te orientezi spre a lega noi prietenii. Toată luna Februarie este favorabilă relaționării cu prietenii și cu persoanele din segmentul profesional care îți pot susține proiectele de la locul de muncă. În continuare, atmosfera de la serviciu este anostă, evidențiindu-se în preajma datei de 22 februarie un final de etapă. Ceva se va modifica definitiv la serviciu sau măcar în atitudinea ta față de muncă, colegi, îndatoriri profesionale. Este multă forfotă în segmentul profesional, astfel că și urmările vor fi pe măsură. Se recomandă prudență în privința sănătății, deoarece se pot accentua afecțiuni ale sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor.
Taur
Multe reflectoare de la locul de muncă sunt îndreptate spre tine. Ești apreciat de șefi, de alți oficiali ai unor instituții conexe locului tău de muncă, însă colegii nu te susțin. Parcă există un fel de ruptură, o disonanță foarte mare între tine, colegi și sarcinile de lucru pe care trebuie să le rezolvi lucrând alături de alții. În preajma datei de 8 Februarie este rost de a primi o medalie sau o promovare drept urmare a meritelor deosebite din câmpul muncii. Fii prudent, pentru că nu poți avea succes în plan profesional, bazându-te numai pe șefi sau pe alții din afara locului tău de muncă. Colegii și munca în echipă trebuie să fie la fel de importante pentru tine și trebuie să le acorzi respectul și atenția cuvenite. Altfel eșecurile se vor lanț ceva mai târziu. Atmosfera sentimentală este tensionată, astfel că în relațiile cu cei dragi, persoana iubită sau copiii, pot interveni discuții aprinse, mofturi, atitudini nepotrivite. În preajma datei de 18 Februarie se vor contura schimbări radicale în plan amoros.
Gemeni
Ești atras de activități intelectuale, culturale, științifice, de tot ce îți poate lărgi orizontul cunoașterii și îți rafinează sufletul. Demersurile legate de călătorii sau de abordarea unor programe de instruire au succes pe tot parcursul lunii. Relațiile cu străinătatea sunt bune, fiind posibil chiar să călătorești departe sau să te tot conversezi cu persoane aflate în țări străine. Sistemul tău de gândire, de abordare a vieții și experiențelor ei se va modifica radical, mai ales după 8 Februarie. În plan financiar sunt șanse să primești ajutor material de la și prin alții. Poți primi bani, favoruri, dar și informații interesante legate de moșteniri, partaje personale sau profesionale. Evită cheltuielile majore, chiar dacă, deocamdată pare că ai suficienți bani. După 20 Februarie ești luat în vizor de către șefi. Posibil să ți se ofere sarcini de lucru noi, cu mari responsabilități, pentru că în ultima vreme se pare că ai merite profesionale deosebite. Fii prudent și nu te implica mai mult decât poți duce. Sunt posibile și insuccese.
Rac
Toată luna Februarie sunt șanse bune de a primi susținere financiară de la partenerul de viață, rude sau colaboratori. Se va deschide o etapă de câștig fie din colaborări, fie alții vor începe să-ți ofere bani, bunuri, favoruri în momentele în care ai nevoie. Astfel vei fi tentat să faci niscai investiții. Rezumă-te doar la cele necesare! Minunat ar fi să-ți rezervi momente liniștite și să contempli măreția vieții și a oamenilor. Dincolo de forfota cotidiană există motive mult mai importante pentru a te bucura de tot și de toate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate, existând posibilitatea să te desprinzi definitiv de unele persoane cunoscute demult. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate în perioada 20 – 23 Februarie, astfel că neînțelegerile pot apărea rapid și se pot transforma în adevărate conflicte pe termen lung. Ferește-te de provocări și nu pleca urechea la tot ce auzi! Există personaje în preajma ta, al căror scop principal este să te destabilizeze.
Leu
Segmentul partenerial este foarte animat și se conturează noutăți. Poate fi vorba despre demararea unor colaborări noi, cu oameni deosebiți sau, în funcție de caz, se poate oficializa o relație amoroasă. Se deschide o etapă partenerială benefică, pentru cel puțin un an de zile de acum încolo. Însă deciziile finale, atât pentru implicarea în colaborări noi, cât și într-o relație cu un partener de viață este bine să le iei abia spre finele lunii, pentru a avea o imagina de ansamblu asupra întregii situații. După 20 Februarie apar șanse de câștig de la și prin alții. Dar, în paralel se pot înteți cheltuielile pentru alții, respectiv pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori. Fii prudent, pentru că factorul necunoscut pândește în umbră și poate crea neplăceri serioase. Evită cheltuielile majore, implicarea în datorii, credite sau în investiții pe termen lung! Veniturile tale obținute din munca proprie vor înregistra modificări, mai ales în preajma datei de 22 Februarie. Este posibil să se modifice condițiile de muncă care vor atrage după sine și modificări salariale.
Fecioara
La locul de muncă este multă forfotă, ai multe de făcut pe tot parcursul lunii, însă atmosfera este bună și astfel lucrezi cu plăcere și dedicație. În preajma datei de 8 Februarie se va contura o etapă nouă în câmpul muncii, care-ți poate aduce sarcini de lucru noi, condiții de muncă noi sau colegi noi. Cumva relațiile și evenimentele profesionale au legătură cu mediul tău familial. Asta înseamnă că, fie o rudă îți oferă ceva de lucru sau lucrezi alături de rude, fie lucrezi acasă. Atenție însă că veniturile din această activitate se pot lăsa așteptate. De aceea, dozează-ți eforturile și nu te implica peste măsură în muncă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, în special pe glezne, pe sistemul circulator, fiind posibile consultații și analize medicale. Respectă un program de lucru, odihnă și îngrijire corporală și totul va fi bine. Procesul personal de transformare interioară continuă, iar în preajma datei de 22 Februarie poți avea multe revelații legate de evenimentele în care ești implicat. În urma acestora vei lua decizii majore.
Balanta
Relațiile sentimentale și distracțiile sunt evidențiate pe tot parcursul lunii, lucru care îți va aduce stări de spirit destul de bune. Totuși există în continuare o mare vulnerabilizare pe corpul fizic, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Iubirea plutește în aer, astfel că o relație amoroasă veche se poate revigora, dar sunt șanse să apară la orizont și alta nouă. Pentru că ești vulnerabil, oscilezi mult în atitudine și vorbe există riscul să te orientezi spre persoane nepotrivite care caută doar aventuri efemere. Dorința de a te implica mai mult într-o relație amoroasă, de a primi mai mult atenție și afectivitate din partea celor dragi este mare și destul de dificil de îndeplinit. De aceea fii înțelegător cu ceilalți! Dialogurile și acțiunile cu membrii familiei sunt importante și cu efecte pe termen lung. Este nevoie să te implici serios în toate demersurile specifice casei. După 20 Februarie se pot accentua probleme de sănătate specifice extremităților picioarelor și sistemului digestiv. Consultațiile și analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Prudență, răbdare, cooperare sinceră și deschidere mentală!
Scorpion
Segmentul domestic este foarte bine susținut pe tot parcursul lunii, astfel că ai șanse deosebite de a rezolva treburi casnice propuse mai demult. Dialogurile cu membrii familiei și relaționarea cu rudele sunt de bun augur și aduc lămuriri vizavi de bani, bunuri comune sau de moșteniri. Niscai nemulțumiri pot apărea de la cheltuielile comune cu aceste persoane, deoarece se pare că vei fi nevoit să achiți tu taxe, facturi sau poate să ajuți financiar un membru al familiei. După 20 Februarie intervin relațiile sentimentale și cele cu copiii. Farmecul acestora te va învălui în chip misterios și greu de explicat în cuvinte. Fii prudent, întrucât există scopuri ascunse pe care nu le poți desluși sau înțelege deocamdată. Evită să te lași impresionat de mofturile celor dragi! Relațiile cu prietenii vor ieși în evidență, mai ales în preajma datei de 22 Februarie. Probabil că în urma unor altercații cu aceștia vei hotărî să renunți definitv la unii, pe care îi simți total nepotriviți ție și planurilor tale viitoare.
Sagetator
În prima parte a lunii îți cresc veniturile salariale, fiind posibil totodată să discuți cu persoanele importante de la locul de muncă despre îmbunătățirea condițiilor de lucru. Însă în culise există tensiuni și uneori te poți simți presat de forțe necunoscute. Conflictele mocnite din sfera profesională se coc, la foc mic, în umbră. Bine susținute sunt relațiile cu anturajul apropiat. Ai șanse să întâlnești oameni de bună calitate, să călătorești în scop turistic, să vizitezi o rudă dragă sau un prieten. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente pe tot parcursul lunii. Procesele de învățare se desfășoară ușor, de aceea ar fi bine să-ți îmbogățești cumulul de educație, să studiezi, chiar ar fi bine să îți alcătuești un program de instruire personală pe termen lung. După 20 Februarie, atenția și eforturile îți vor fi atrase de sectorul domestic. Dorința de a petrece mai mult timpa acasă, alături de cei dragi va fi la ordinea zilei și ușor de îndeplinit. Se recomandă prudență în relațiile cu șefii, pentru că în preajma datei de 22 Februarie se va încheia o etapă importantă.
Capricorn
Ești foarte vorbăreț și dornic să socializezi cu multă lume până în preajma datei de 17 Februarie. Ideile tale vot fi apreciate de ceilalți, având șanse să legi prietenii noi pe termen lung. Totul este să nu te grăbești și să îți selectezi atent anturajul. Veniturile tale sunt bine aspectate, asta însemnând că poți câștiga foarte bine din munca desfășurată la un loc de muncă oficial. De asemenea vei fi tentat să cheltuiești mult, lucru total neindicat. În preajma datei de 8 Feburarie se deschide o variantă nouă de câștig la locul de muncă. Posibil ca la prima vedere să fii nemulțumit de întorsătura lucrurile în plan profesional, dar ai răbdare. Provocările perioadei constau în a te obișnui să trăiești cu strictul necesar și în a avea încredere că mâna divină îți este întinsă în permanență. După 20 Februarie pot apărea călătorii frecvente pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie în scop turisitic. Vizavi de relațiile cu străinătate, ceva se va schimba după 22 Feburarie. Se pot finaliza relații cu persoane străine sau vei renunța la o călătorie îndepărtată.
Varsator
Ești foarte strălucitor pe tot parcursul lunii. Ai forță, idei bune, mulți admiratori, un amalgam plăcut sufletului tău. Este bine să-ți dozezi atent eforturile, deoarece există riscul să te suprasoliciți și să obosești frecvent. Îți sunt favorizate schimbările personale de mentalitate, atitudine, de stil de viață. Renunță la atributele neplăcute care îți aduc neplăceri. Este o perioadă bună pentru tratamente de îngrijire corporală, exerciții fizice ușoare, pentru înnoirea garderobei. Începând cu 8 Februarie ți se deschide o etapă nouă de viață personală, în care poți concretiza multe planuri. Trasează direcții noi de urmat și depune eforturi în acest sens, urmărindu-le îndeaproape. După 20 Februarie sunt posibile câștiguri salariale, dar fii prudent. Există aspecte neplăcute, poate chiar tendințe de fraudă la capitolul financiar de la locul de muncă. Evită câștigurile ilicite sau implicarea în acțiuni compromițătoare! Relațiile cu șefii sunt tensionate și oricând se pot declanșa conflicte pe termen lung.
Pesti
În prima parte a lunii ai multe de vorbit și aranjat cu prietenii, dar și cu persoanele care îți pot susține demersurile socio-profesionale. Personalitatea ta este umbrită, uneori fiidu-ți greu să te integrezi într-un grup de lucru. După 19 Februarie vei ieși la rampă și îi vei uimi pe mulți cu determinarea ta de a schimba relațiile și situațiile în care ești implicat. Totuși îți sunt bine susținute, în a doua parte a lunii, dialogurile tăinuite atât cu tine însuți, cât și cu persoanele de încredere din anturajul apropiat. Fii prudent și nu îți divulga slăbiciunile, intențiile sau părerile personale. Sunt destui în preajma ta care îți vânează fiecare cuvânt sau fiecare gest. Relațiile parteneriale sunt tensionate, conturându-se modificări importante începând cu 22 Februarie. Unele relații se vor încheia definitiv, iar altele vor necesita îmbunătățiri substanțiale. Nu este o perioadă bună pentru a semna contracte sau a te implica într-o relație cu partener nou de viață.

Sursa: Astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.31
1 USD 17.13
1 RON 4.07
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed