Sfaturi utile

  • 0
  • 4
  • 728

Horoscopul lunii martie

Berbec
Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 09 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv începând cu 19 Martie. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere, pentru a avea și o părere imparțială. Răbdare, calm, concentrează-te numai pe scopurile tale și îngrijește-ți sănătatea!
Taur
Prietenii, sănătatea și relațiile profesionale sunt domeniile de viață și activitate care vor ieși la iveală pe tot parcursul lunii Martie. În prima parte a lunii ești foarte popular, mulți te sprijină în demersurile tale și chiar îți va plăcea această postură privilegiată. Însă, amintește-ți că în umbră există unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale și doar profită de pe urma ta. Începând cu 07 Martie ar trebui să te gândești serios pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine renunți din anturajul prietenilor și susținătorilor profesionali. După 20 Martie vei avea nevoie de multă odihnă și discuții tăinuite cu cei dragi și de încredere. Ține cont de sfaturile și experiențele altora! La locul de muncă există multă tensiune, animozități, neconcordanțe în relațiile colegiale. În preajma datei de 23 Martie se va închiea o etapă profesională importantă, astfel că se pot schimba condițiile de lucru, colegii, șefii sau se poate restrânge activitatea. Fii prudent!
Gemeni
Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care, undeva, cândva îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. Gândește-te bine înainte de a lua decizii importante care te implică pe termen lung, mai ales în segmentul profesional. După 20 Martie se întețesc relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. Unii vin în preajma ta purtând măști frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Segmentul amoros este răscolit, tesnionat, iar o relație sentimentală veche se poate încheia definitiv. Atenție și la relațiile cu copiii!
Rac
Gustul pentru artă, dorința de a-ți rafina sufletul și lărgi orizontul cunoașterii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Filozofia ta de viață se va îmbogăți cu valori noi, reușind să depășești temeri și cutume care nu îți mai sunt de folos. Îți sunt favorizate studiile, cercetările, dialogurile cu persoane erudite și demersurile pentru călătorii în străinătate. Mentalul îți va fi animat de scopuri nobile, iar revelațiile din perioada 07 – 10 Martie sunt de notat într-un jurnal. La locul de muncă vei avea de lucrat mult și probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu te baza pe colegi, pentru că îți vor pune piedici dacă te apropii prea mult de ei. În segmentul familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu rudele. Cumva ceva se încheie, o activitate domestică, se rezolvă un demers necesar casei sau patrimoniului familial. Fii înțelegător cu cei dragi, deoarece s-ar putea să fii nevoit să-i sprijini material și moral. Ar fi bine să lași trecutul în urmă și să ierți totul.
Leu
Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Este posibil să primești bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viață, rude sau din colaborări. Pe de altă parte demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfășura destul de bine. Fii prudent și verifică atent fiecare document, înscris sau discută pe îndelete cu diverși specialiști financiari. Unele detalii importante le poți scăpa din vedere. După 20 Martie, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de studii, cercetări, călătorii îndepărtate. Participarea la seminarii, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de bună calitate, la fel de interesate ca și tine de subiecte deosebite, vizonarea unor piese de teatru, filme de top sunt activități care-ți liniștesc și înnobilează sufletul. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorii pentru un an de zile de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura, iar unele se vor finaliza definitiv, posibil cu cântec.
Fecioara
Se vor produce schimbări în segmentul partenerial. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Fii deschis și alături de cei dragi! Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 Martie. S-ar putea să primești sprijin financiar substanțial din partea rudelor, partenerului de viață sau din desfășurarea unei colaborări. Însă, veniturile obținute de la un loc de muncă oficial, salariul, fie se diminuează în preajma datei de 23 Martie, fie apar vesti neplăcute.
Balanta
Sănătatea ar trebui să fie tema cea mai importantă pentru tine, pe tot parcursul lunii. Se vor evidenția afecțiuni ale picioarelor, sistemului digestiv și renal, de aceea ar fi bine să-ți alcătuiești un program cotidian în care să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente. Totuși, pe cât posibil, evită-le în intervalul 08 – 11 Martie! Ai șanse să descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este să ai răbdare cu tine însuți și să crezi în capacitatea organismului tău de autovindecare. La locul de muncă va fi multă forfotă, schimbări majore, relații colegiale tumultoase. Posibil să primești oferte noi de lucru sau, la actualul loc de muncă poți primi însărcinări deosebite. Fii prudent și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Perioada 21 – 24 Martie îți aduce stări, senzații și trăiri fluctuante, unele neplăcute. Odihnește-te și înconjoară-te numai de oameni dragi și pozitivi.
Scorpion
Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. După 06 Martie apare o predispoziție la cheltuieli greu de înfrânat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumpărături urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tău material. Stabilește o listă de priorități și urmărește-o îndeaproape. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale.
Sagetator
Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. Vor fi favorizate activitățile distractive, recreative, hobby-urile alături de cei dragi. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece îți pot strica multe planuri personale, profesionale și relațiile sentimentale.
Capricorn
Relațiile cu anturajul apropiat sunt accentuate în prima parte a lunii. Vizite la rude, prieteni și cunoștințe, discuții cu multă lume, activități intelectuale, un amalgam obositor, greu de urmărit și înțeles. Se recomandă prudență și selectarea persoanelor și temelor de discuție, întrucât mentalul este răscolit și tensionat. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii. Intervalul 08 – 11 Martie încurcă multe gândurile și limbile oamenilor, de aceea ferește-te de discuții și decizii importante. Ar fi bine să faci o selecție drastică a tuturor persoanelor cărora le mai permiți accesul la viața ta și la sufletul tău. În familie se animă atmosfera după 20 Martie. Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura bine, cu note spectaculoase, iar activitățile domestice și cele recreative vor fi frecvente. Organizează mici reuniuni de familie și ocupă-te personal de confortul fiecărui participant. În segmentul profesional se anunță finalul unei etape importante în preajma datei de 23 Martie.
Varsator
Perioada lunii Martie este marcată de bani și cheltuieli majore. Veniturile tale obținute din munca desfășurată se vor îmbunătăți, fie primind sume de bani consistente, cadouri interesante sau favoruri importante. Ar fi bine ca tot ce primești să fie pe muncă cinstită, din surse și de la persoane de încredere. Din senin, aparent fără motiv este posibil a cineva să-ți ofere un favor deosebit. Dacă simți disconfort, nesiguranță, ceva dubios ar fi bine să refuzi politicos, chiar dacă ai crede că ai nevoie de acel favor. Este vorba despre o capcană, bine pusă la punct, iar personajul care te ademenește astfel are interese obscure, pe care speră să i le rezolvi la momentul potrivit. Gândirea îți este umbrită și există riscul să iei decizii greșite și să faci multe erori de judecată. Fii prudent și nu te hazarda în relații și acțiuni care te solicită prea mult, material și moral!
Pesti
Sunt momentele tale de glorie de peste an, pe tot parcursul lunii. În preajma datei de 09 Martie se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare. Poate părea dificil la început, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși orice temere sau obstacol, cu bine. Segmentul financiar se îmbunătățește vizbil după 20 Martie, astfel că îți vor crește venituirile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Totuși ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Traversăm o perioadă în care trebuie să te bazezi numai pe câștigurile tale personale, întrucât din colaborări scurte sau dinspre partenerul de viață nu poți primi sprijin material deocamdată.
Astrolog Anca Gordin Stoica

*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.31
1 USD 17.13
1 RON 4.07
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed