Sfaturi utile

  • 0
  • 4
  • 1048

Horoscopul lunii septembrie

Horoscopul lunii septembrie

Berbec
Debutul lunii îți aduce în atenție domeniul profesional și probleme sale. Sunt posibile schimbări majore, cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să-ți alcătuiești un plan clar privitor la ce anume dorești să lucrezi, mai ales din plăcere, condițiile de muncă pe care le dorești, dar și colectivul în care să activezi de acum încolo. Ai grijă ce gândești! Relațiile parteneriale vor cunoaște modificări importante, astfel că se pot contura colaborări noi sau, în funcție de logica lucrurilor, o relație matrimonială nouă. Tatonează acest segment de viață și, după o gândire atentă, decide în consecință. În preajma datei de 16 Septembrie se pot evidenția afecțiuni vechi, care vor necesita ajutor de specialitate. Odihnește-te regulat, controlează-ți reacțiile, emoțiile și ai încredere că totul va fi minunat pentru tine!
Taur
Se conturează noutăți sentimentale, astfel că atât relația cu persoana iubită, cât și cea cu copiii se vor revigora în totalitate. Încă din primele zile ale lunii vei simți adierile proaspete ale iubirii care, deocamdată nu se pot materializa așa cum dorești. Fii prudent până în preajma datei de 23 Septembrie, pentru că foarte ușor se pot isca, aparent din senin, altercații în relațiile cu cei dragi. Relaxează-te cu hobby-uri! În plan profesional se întrezăresc noutăți, etape care se deschid acum și care vor dura un an de zile. Lucrurile sunt amestecate la locul de muncă, astfel că predomină ciudățeniile, conflictele mocnite și neînțelegerile de la banalități. Recomandabil este să te gândești la un nou loc de muncă, chiar și la o nouă profesie. Finaluri neașteptate în relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional.
Gemeni
Segmentul domestic îți aduce surprize plăcute, fie că se lămuresc chestiuni patrimoniale vechi, fie că rezolvi o serie de treburi gospodărești care trenează de ceva vreme. Poți cumpăra sau vinde bunuri, îți poți reamenaja spațiul locativ sau îți orientezi eforturile spre îngrijirea grădinii și animalelor de companie. De mare folos îți sunt dialogurile cu membrii familiei, cu rudele, vizitarea locurilor natale sau răsfoitul albumelor cu fotografii de familie. Relațiile sentimentale se activează mult, astfel că sunt șanse să te îndrăgostești, să îți amintești de fostele iubiri sau îți vei alcătui un portret-robot al persoanei dorite în rol de iubit sau iubită. Prudență la excesele de orice fel, deoarece există riscul pagubelor materiale și morale! Turnuri în relațiile cu șefii și cu autoritățile. Imaginea ta în ochii celorlalți se poate modifica definitiv.
Rac
Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Ești căutat de multă lume, de rude, de prieteni mai vechi sau mai noi, de simple cunoștințe, oameni care chiar au nevoie de sfaturile tale sau de o simplă conversație cu tine. Îți va plăcea popularitatea creată, aparent din senin în jurul tău, însă ai grijă să te implici sau să oferi atât cât trebuie și mai ales când trebuie. Unii te vor lua drept model demn de urmat. În plan domestic încep schimbările majore, de aceea ar fi bine să te gândești la planuri de anvergură, cum ar fi reamenjarea casei în care locuiești sau chiar mutarea într-o casă nouă. Multe discuții cu membrii familiei și cu rudele pe teme patrimoniale sau de dragul revederii după o vreme îndelungată. O perioadă bună de a renunța la tipare mentale învechite, la filozofii de viață perimate, la relații și situații în care nu te mai regăsești.
Leu
Luna debutează cu noutăți în plan financiar, asta însemnând că ți se vor îmbunătăți veniturile obținute din activitatea prestată la un loc de muncă. Este bine să te informezi în permanență vizavi de situația surselor de venit, abordând totul corect. Provocarea perioadei constă revizuirea concepțiilor și atitudinii tale față de bani și implicațiile lor. Multe cheltuieli, dar vin și bani suficienți pentru ele, astfel că îți poți permite și niscai mofturi. Însă fii prudent la datorii! Achită la timp facturile, taxele, impozitele sau, dacă este cazul, creditele. Pe de altă parte vei fi nevoit să te ocupi de acte, documente, înscrisuri personale și profesionale, cel mai probabil aspecte nerezolvate și care acum nu mai pot fi amânate. Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi frecvente și de bun augur.
Fecioara
În prima parte a lunii mai poți face ultimele retușuri necesare îmbunătățirii personalității și vieții tale în general. Lasă deoparte totul și ocupă-te intens de tine și de cele dragi sufletului tău. Revizuiește sau alcătuiește planuri noi de însănătoșire, operează acele schimbări în rutina zilnică necesare eficientizării activității personale și profesionale, renunță la situații și relații care te țin în loc. Este vremea schimbărilor interioare profunde, cu efecte pe termen lung. Veniturile tale din activitatea prestată la un loc de muncă se vor îmbunătăți, însă abia acum încep discret, în umbră, să se contureze. Răbdare, prudență la cheltuieli și investiții! Relațiile parteneriale sunt incerte, complicate, greu de definit și înțeles. Oarecum ești nevoit să mergi odată cu valul. Reînoiri de contracte sau turnuri neașteptate în orice tip de parteneriat.
Balanta
Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare, reevaluarea tuturor planurilor de viață, dar și pentru odihnă și relaxare în natură. Vizualizează condițiile în care vrei să trăiești și situațiile de viață în care vrei să te implici, mulțumind bucuros ca și cum deja s-au petrecut toate acestea. Universul îți va răspunde pe măsura gândurilor și atitudinii tale. Ai grijă de sănătate, deoarece se pot accentua afecțiunile specifice sistemului digestiv și cele aferente extremităților picioarelor. De mare folos ți-ar fi alcătuirea unui plan de analize, consultații sau, în funcție de caz de intervenții chirurgicale. A doua parte a lunii aduce energie proaspătă, posibilități de dezvoltare personală și profesională.
Scorpion
Este o perioadă bună pentru reevaluarea relațiilor cu prietenii și pentru a-ți găsi alți susținători în plan socio-profesional. Vor apărea în preajma ta personaje noi, interesante care vor dori sincer să îți fie alături pe termen lung. Unii au interese clare, fie de implicare într-un proiect profesional comun, alții însă au interese meschine și ascunse foarte bine. Fii prudent vizavi de cei pe care îi lași să se apropie de tine și de treburile tale. În preajma datei de 16 Septembrie sunt posibile răsturnări de situație în plan sentimental. Finaluri ale unor idile vechi, revenirea unor povești amoroase considerate uitate, amintiri mai mult sau mai puțin plăcute. Prudență, temperanță și decență! Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, dar și de îngrijirea sănătății. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal, ale coloanei vertebrale și ale capului.
Sagetator
Vei fi nevoit să găsești un echilibru între casă și îndatoririle profesionale. La serviciu se deschide o etapă nouă, care pare promițătoare. Însă fii prudent, pentru că doar pare. Ești apreciat de către șefi și colegi, ți se dau sarcini de lucru noi, unele de mare responsabilitate, dar care te pot copleși la un moment dat. Evită excesele de orice fel, nu te lăsa sedus de vorbe mieroase și fii cât mai obiectiv! Implicarea în prea multe treburi te va duce la oboseală și eșec. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tău, astfel că ar fi bine să menții un ritm constant în ceea ce privește rezolvarea treburile gospodărești, relaționarea cu cei dragi și treburile de la serviciu.
Capricorn
Sunt accentuate relațiile cu străinătatea, planurile de călătorii și de studii, dar și dorința de rafinare sufletească, de a întâlni oameni erudiți și de a aborda cu totul altfel viața și evenimentele ei. Sunt șanse de colabora cu persoane aflate în străinătate, de a pleca în interes de serviciu sau pentru a urma un program de instruire personală sau profesională. Pot apărea niscai neplăceri legate de acte, amânări sau întârzieri. Tendința de a acționa la primul impuls este mare și păguboasă. Multe relații se vor reconfigura, mai ales cele cu anturajul apropiat. Vor veni oameni noi în preajma ta, la momentul potrivit. În plan profesional se deschide o nouă etapă.
Varsator
Situații financiare controversate! Vor intra în discuție achitarea unor facturi vechi, moștenirile, partajele în funcție de caz, dar și alte tipuri de litigii ce implică bani și bunuri comune cu alții. Apelează la sfaturile unor specialiști, pentru că unele neplăceri se pot întinde pe mulți ani. Sursele tale de venit din activitatea prestată la un loc de muncă se pot modifica. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, astfel că este bine să eviți cheltuielile extravagante, investițiile sau împrumuturile de orice fel. Probabil că în urma evenimentelor petrecute te vei gândi ceva mai mult la sistemul valorilor morale și materiale abordate până acum.
Pesti
Ai multe de rezolvat, dar prioritar ești tu cu tine. Alcătuiește un program al treburilor pe care trebuie să le desfășori sau să le rezolvi pe parcursul acestei luni și urmează-l îndeaproape. Sunt șanse să duci totul cu bine până la capăt. Se conturează modificări în relația cu partenerul de viață și în relațiile de afaceri sau vizavi de colaboratori. Apar noutăți, dar unele ascund interese meschine sau detalii neplăcute. Fii prudent dacă dorești să te implici în colaborări noi sau dacă accepți alte condiții de desfășurare ale celor vechi. Datorită tumultului relațional din această lună sunt posibile probleme de sănătate. Schimbări financiare!

Sursa: Astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.31
1 USD 17.13
1 RON 4.07
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed