Editorial

  • 0
  • 7
  • 943
Autor: Mircea Vîlcu

Sputnik va glăsui şi româneşte, de-acum încolo

Agenţia internaţională de presă Sputnik lansează un proiect mediatic special, Moldova-România, menit să prezinte o viziune de alternativă asupra raporturilor dintre cele două state, oferind cititorilor ştiri şi analize asupra realităţilor economice, sociale, politice şi culturale din România.

„Sputnik Moldova îşi propune să prezinte relaţiile dintre cele două maluri ale Prutului dincolo de tiparele existente. Se impune o nouă abordare în reflectarea relaţiilor moldo-române care, spre deosebire de mainstreamul media de la Bucureşti şi Chişinău, ar reflecta obiectiv realităţile din cele două ţări”, a menţionat conducătorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk, potrivit Serviciului de presă al agenţiei.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție internaţională de ştiri și radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Agenţia a fost creată în noiembrie 2014, în scopul prezentării unui punct de vedere de alternativă asupra evenimentelor internaţionale. Sputnik include site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik au la dispoziţie 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză. Contentul multimedia şi emisiunile radio sunt difuzate în peste 30 de limbi.

*
*
*
 

Alte stiri

February 18, 2016

0

Veteranii celui de-al doilea război mondial se vor simţi iarăşi ca în URSS

Participanţii şi invalizii celui de-al doilea război mondial vor beneficia de înlesniri şi garanţii şi pe teritoriul statelor care au făcut parte din fosta URSS. Guvernul va semna în sensul acesta un Protocol în vederea modificării şi completării Acordului cu privire la recunoaşterea reciprocă a facilităţilor acordate veteranilor conflagraţiei din anii '40 ai secolului trecut, participanţil...

February 05, 2016

0

Guvernului Filip îi plac banii româneşti, nu şi românii

Cetăţeanul român George Simion, preşedinte al Platformei Unioniste "Acţiunea 2012", a fost declarat nou persona non-grata în Republica Moldova. Deşi interdicţia a fost impusă la 6 ianuarie, Simion a aflat abia astăzi, în vamă, de unde urma să plece la Teleradio Moldova pentru a înmîna premiile în cadrul concursului Ars adolescentina. "Este inadmisibil să îmi fie din no...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 19.44
1 USD 17.13
1 RON 4.09
1 RUB 0.26
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed