Sfaturi utile

  • 0
  • 7
  • 1465

Cum iubesc zodiile

Cum iubesc zodiile

BERBEC
Dragoste fulgerătoare
Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal!
Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem de prompți in a răspunde la semnalele din partea celuilalt, au o strategie clară, imediată, ca și cum ar declara stare de urgență în viata lor când iubesc. Odată aprinși, sunt capabili de cele mai nebunești gesturi pentru a ajunge la inima persoanei vizate.
Nativii Berbec și cei care au Luna sau Ascendentul în Berbec, se aprind usor dar, atentie, se pot stinge la fel de usor, într-o clipă de neatenție. Când focul nu e intreținut, ei iși gasesc o alta redută de cucerit sau alt câmp de “luptă”.
TAUR
Campionul longevitǎții în relații
Taurul iubește, mai mult decât orice pe lumea asta, stabilitatea și siguranța. Iubirea pe care o manifestă este predominant fizica, senzuala. Investește cu greu încredere și sentimente în cineva, dar când o face, poate fi pentru toata viața. În mod sigur nu este persoana lânga care să simți gustul aventurii sau să ai parte de focuri de artificii, dar poți fi sigur că sentimentele tale sunt încredințate cui trebuie.
Taurul se urnește greu în toate domeniile vieții, deci și în dragoste. Are nevoie să se asigure că merită să se implice emoțional și fuge de flirturi sau conjuncturi frivole. Taurul trebuie să stie ca persoana de langa el este o investitie buna.
Dacă ai reușit să cucerești inima unui Taur, probabil că după o perioadă destul de scurtă de timp relația va intra într-o normalitate vecină cu rutina. Dar un Taur va sti mereu sa te faca sa te simti iubit, ocrotit si... „acasă".
GEMENI
Dragoste jucăușă și rațională
Acest nativ este destul de sensibil, contrar aparențelor. Își ascunde foarte bine sentimentele în spatele cunoștințelor pe care le deține și a rațiunii cu care crede că se protejează de suferință.
Flirtul este cel mai bun aliat al său și dacă găsește corespondent pe măsura minții lui agere, se îndrăgosteste... din vorbe. Stăpânește arta conversației și îi place la nebunie să flirteze, chiar și atunci când are deja o relatie stabilă.
Pentru orice nativ Gemeni, este foarte importantă comunicarea, schimbul de idei, rezonanța la nivel mental. Dacă vrei sǎ-l cucerești sau să-i stârnești interesul, trebuie să fii înzestrat în primul rând cu simțul umorului, cu inteligență, curiozitate și mobilitate mentală. Nu poate concepe o relație fără comunicare dinamică sau fără mișcare. Şi nu va accepta niciodată să stea legat de casă sau de tine, oricât de mult te-ar iubi. Are nevoie să fie mereu în mișcare, să exploreze noi spații și medii, să cerceteze, să se documenteze, să socializeze. Dacǎ ești dispus să-i ții isonul, cu atât mai bine. Dacă nu, lasă-i spațiu să se manifeste. Funcționează dupǎ pincipiul „ține-mă strâns și mă vei pierde, lasă-mă liber și voi fi al tău”.
RAC
Dragoste tradiționalǎ și atașament față de familie
O zodie înzestrată cu multă sensibilitate. Romantic și sensibil, Racul are capacitatea de a seduce cu usurință, având toată răbdarea din lume, ajutându-se de intuiție și anticipând nevoile celuilalt. Are nevoie de dragoste și protecție, ca de aer. În egalǎ măsură, Racului îi place sǎ fie ca o cloșcǎ cu partenerul. Dar asta numai dupǎ ce i-a pătruns în inimă, ceea ce nu e chiar floare la ureche.
Abia dupǎ ce se convinge că ții la aceleași valori, că ești o persoană de încredere, că vrei o relație stabilă și îți iubesti familia, este dispus să renunțe la masca de protecție și să te lase să intri în sufletul lui. Iar apoi, te poți baza pe el până la capăt, pentru că îți va oferi totul și te va face sǎ te simți cel mai iubit om de pe planetă.
LEU
Dragoste strălucitoare si dramatică
Leul este extrem de pasional, se îndrăgostește repede si nu ascunde deloc asta. Iubirea lui trebuie să fie ca desprinsă dintr-un film, iar el stie să facă lucrurile să pară astfel. Extrem de demostrativ, stralucitor si deschis, Leul oferă mult și asteaptă să primească și mai mult. Iar partenerul său trebuie să fie demn de respect, admiratie și chiar capabil să obtină aplauze când iese în lume.
Leul este poate cel mai devotat partener, în sensul că știe să sprijine, să fie co-echipier (chiar dacǎ mereu va deține controlul), să molipsească de optimism și bucurie de viață, să iubească și să trăiasca din plin. Are nevoie de admirație si uneori se așteaptă să fie divinizat de persoana iubită.
FECIOARA
Dragoste rezervată si practică
Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente, de aceea este posibil să caute destul de mult până să găsească partenerul perfect (pentru că trebuie să fie cu adevărat perfect).
Suspicioase și nesigure, au nevoie de multe dovezi de iubire. Totuși, niciodatǎ nu se simt suficient de sigure sau de încrezătoare, ceea ce constituie un neajuns semnificativ. Trebuie să învețe să se bucure de ceea ce au, să aprecieze mai mult ceea ce primesc și să renunțe la a mai căuta nod în papură, dacă vor să fie fericite și să se bucure de armonie în dragoste.
Deși sunt foarte sensibile, nu prea se pricep să-și manifeste iubirea verbal, nu sunt adeptele dulcegăriilor, ci sunt de părere că dragostea ar trebui exprimată prin devotament și gesturi practice făcute pentru celalalt.
Când iubesc, sunt foarte devotate și au sentimente foarte profunde. Totuși, ar trebui sǎ învețe sǎ se relaxeze și poate sǎ fie mai calde.
BALANŢA
Iubire romantică și echilibrată
Balanța nu înțelege viața altfel decât în doi. Are nevoie de cineva lângǎ ea, pentru a împǎrți totul.
Romantică și rafinată, o Balanță se pricepe să creeze o atmosferă romantică, să daruiască și să-l facă pe celalalt să se simtă important. Destul de nerealistă, încearcă mereu să adapteze omul de lângă ea, la imaginea pe care o are in minte despre relația din romanele de dragoste pe care le-a citit.
Fiind singurul semn din zodiac care nu are ca simbol o fiinţă, ci un obiect (taler), emoţiile şi sentimentele nu sunt punctele ei forte. Ea tinde să intelectualizeze sentimentele şi să le treacă prin filtrul minţii. De aceea, Balanţa poate părea superficială în dragoste. Sau indiferentă.
Are un stil personal şi băgăreţ, invadând spaţiul celuilalt, mai ales atunci când vrea sa cucerească. Și e capabilă de mari compromisuri pentru a păstra o relație sau pentru a mentine liniștea în cadrul acesteia.
Este aproape dependentă de un partener, fără de care se simte pierdută. Pentru ea, partenerul este oglinda în care se poate vedea pe ea însăşi.
SCORPION
Dacǎ pasiune nu e, nimic nu e
Sunt destul de misterioși, foarte precauți, se implică cu greu din punct de vedere emoțional, dar când o fac, o fac cu toată ființa. Seducatori pâna în măduva oaselor, au un magnetism extraordinar și o strategie imbatabila de a cuceri. Scorpionii pot fi foarte loiali, foarte dedicați, dar și extrem de posesivi și geloși.
Dacă sunt răniți în amor, nu uită niciodată și păstrează resentimente.
Pasiunea și intensitatea cu care trăiește un Scorpion nu sunt prea ușor de egalat de niciun alt semn zodiacal. Acest nativ nu prea cunoaște jumătăți de măsură, așa că merge pe principiul „totul sau nimic”.
În dragoste, se implicǎ total. Nu concepe ca partenerul să nu-i dea totul, pentru că și el la rândul lui face la fel.
Nu exceleazǎ la capitolul romantism, dar compensează la capitolul pasiune.
SǍGETǍTOR
Iubire exotică, fără limite
Prima iubire a Săgetătorului este, fără îndoială, libertatea. Nimic, nici măcar dragostea, nu-l poate convinge să renunțe la libertate. Are nevoie de spațiu de mișcare, de surse de inspirație, de idealuri. Dacă încerci să privezi de libertate un Săgetător, ești la un pas de a-l pierde.
Se aprinde repede și cucerește la fel de repede. Odată ce ai început o relație cu un Segetător, este ca și când ai trăi aventura vieții tale. Lângă el nu ai cum să te plictisești.
Săgetatorii nu sunt deloc timizi. Abordează oamenii cu o nonșalanță inimaginabilă și iși exprimă direct dorințele și intențiile. Pot fi agitați, nerăbdători, orgolioși și uneori lipsiți de tact.
S-au născut cu o imensǎ forță fizică și sexualǎ, fiind în stare să satisfacă și cele mai salbatice fantezii sexuale.
CAPRICORN
Dragoste profundă și durabilă
Un nativ Capricorn este capabil de sentimente foarte profunde, numai că nu prea știe să le exprime, să le manifeste în exterior. Uneori iubește doar o dată în viață, dar pentru totdeauna. Nativul Capricorn nu se îndrăgostește prea ușor și nici nu se aruncă într-o relație cu una cu două. E prudent, răbdător și îi place să construiască totul pas cu pas.
Capricornul este însă extrem de devotat partenerului și este în stare de mari sacrificii pentru relația lui și pentru familie. Nu agreează frivolitatea, ci este susținătorul ardent al relațiilor serioase, de lungă durată.
Desigur, partenerul ideal pentru un Capricorn este o persoană care știe ce vrea, care are scopuri precise și ambiția de a le atinge. Dacă există și un scop profesional comun, cu atât mai bine.
VǍRSǍTOR
Iubire nonconformistă și fragilă
Dacă se aflǎ lângă persoana potrivită, dacă se simte prieten cu aceasta, atunci va fi constant, sincer și devotat. Dacă nu, va fi un răzvrătit greu de suportat.
Vărsătorii par deseori distanți și reci, chiar și cu cele mai dragi persoane din viața lor. Au o anume detașare, care uneori este interpretată drept lipsă de sentimente și chiar de interes.
Chiar și când se căsătoresc, Vărsătorii privesc relația conjugală ca pe un parteneriat, sau o prietenie, din care ambii parteneri au de învățat și prin care pot evolua din toate punctele de vedere.
Varsătorul se simte extrem de nesigur și stingher pe tărâmul emoțiilor, de aceea îl va evita ori de câte ori poate. Astfel, tinde să pară foarte distant și dă senzația că relația cu el e foarte fragila, mereu la un pas de a se încheia din cine știe ce toană a sa.
Afinitatea mentală cu partenerul este cea mai importantă, pentru a se angaja într-o relație de durată.
PEŞTI
Dragoste sacră, infinită
Peștii trăiesc într-o lume misterioasă, imaginară, uneori ruptă complet de realitate. O lume construită din empatie, sensibilitate, romantism. Au nevoie să fie iubiți și ocrotiți. Orice gest de respingere îi rănește profund și îi determină să se retragă în lumea lor.
Un Pește îndrăgostit va face totul pentru persoana iubită, mergând până la sacrificiu. Este un partener extrem de sensibil, empatic și gata să-și salveze iubitul/iubita din orice situație dificilă. Este capabil de gesturi extreme, dar dezinteresate, pentru persoana iubită. Chiar dacă nu își verbalizeazǎ sentimentele, emoțiile lui intense și trǎirile paroxistice vorbesc despre dragostea lui.
Nicio altă zodie nu este capabilă de un asemenea devotament și o asemenea venerație pentru cel iubit.

Sursa: Astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

April 02, 2017

0

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care e...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

September 27, 2016

0

Horoscopul lunii octombrie

Berbec O lună foarte importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse ofert. Însă există hibe as...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 21.15
1 USD 17.58
1 RON 4.33
1 RUB 0.24
1 UAH 0.63

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed