Sfaturi utile

  • 0
  • 7
  • 1800

Horoscopul lunii Aprilie

Horoscopul lunii Aprilie

Berbec
O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică gusturile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care ești implicat, privește obiectiv la oamenii cărora le-ai permis să se apropie prea mult de tine și trasează alte planuri de viitor. Segmentul financiar îți va oferi satisfacții în a doua parte a lunii. Cheltuieli majore pe diverse, posibil reluarea unor plăți care au rămas restante sau descoperirea unor erori în documentele financiare, dar și apariția unor variante de câștig din munca proprie. Prudență în relațiile parteneriale, pentru că în preajma datei de 11 Aprilie se va contura un final de etapă. Renunță la tot ce nu îți mai este de folos: concepții, idei, oameni, obiecte, planuri stagnante!
Taur
În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și pe segmentele sistemului renal. Ia în caclul niscai analize medicale, o minivacanță și ajutorul venit din partea celorlalți, mai ales la locul de muncă. Revelațiile de pe parcursul acestei luni îți vor fi de mare folos multă vreme de acum încolo. De aceea ar fi bine să ai în permanență în preajma ta un jurnal în care să notezi diverse, oricât ar părea de bizare sau de nerealizat. Cu voia Universului și dacă este spre binele tău suprem, totul este posibil! Mentalul este răscolit, astfel încât ar fi bine să-ți dozezi vorbele și deciziile. Sunt șanse de a te răzgândi frecvent, mai ales în ceea ce privește activitatea profesională și prietenii.
Gemeni
Activitățile profesionale, relațiile colegiale în special cu șefii sunt temele principale ale întregii luni Aprilie. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă foarte distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult sau să participi la rediscutarea unor subiecte neplăcute considerate încheiate între tine și cei dragi. Detașează-te de probleme altora, discerne atent ce ți se spune și evită luarea deciziilor sau emiterea părerilor personale. Există jocuri de culise pe segmentul socio-profesional, de care este bine să ții cont. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și pe cele ale sistemului urinar.
Rac
Ești foarte solicitat de către șefi și de persoanele importante la locul de muncă. De fapt este o perioadă în care îți vor fi recunoscute meritele și contribuția la dezvoltarea segmentului profesional în care activezi. Însă, a doua parte a lunii îți poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au rămas nerezolvate, au fost rezolvate parțial sau pur și simplu le-ai neglijat fără să-ți dai seama. Relațiile cu prietenii, mai ales cu femeile se vor schimba pe parcursul acestei luni, fiind posibil să renunți la persoanele care ți-au tot provocat diverse neplăceri. Prudență, detașare, evită să te agăți de vechile relații sau situații și ai încredere că vor veni în preajma ta alte persoane mai utile și de mai bună bună calitate! Din 21 ale lunii se va evidenția dorința de interiorizare și de odihnă. Ascultă-ți semnalele corpului și îngrijește-te corespunzător! Se vor înteți discuțiie tăinuite cu cineva drag și de încredere.
Leu
Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante sau pentru a ajuta pe cinva drag aflat la ananghie. De asemenea pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Fii foarte prudent la cheltuieli, la bani și la documentele financiare în general. Sunt posibile erori, pierderi, furturi. Pe de altă parte, dincolo de evenimentele din planul cotidian, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile. Foarte ușor îți poți modifica filozofia de viață, mai ales în urma unor călătorii îndepărtate sau în urma dialogurilor cu persoane erudite. Traversăm o perioadă de mari răscolri mentale și de crez, astfel că ar fi bine să eviți luarea deciziilor importante și acțiunile grăbite.
Fecioara
Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat se vor reformula pe parcursul acestei luni. Sigur că este momentul să renunți la cele care au stagnat sau care ți-au adus deja prea multe neplăceri. Totuși, ar fi bine să studiezi situațiile, să te gândești și la prioritățile tale și abia apoi să decizi în consecință. Pentru că mentalul este foarte răscolit, distorsionat, conversațiile se desfășoară anevoios, iar acțiunile parcă nu au spor. De aceea, lasă-te cumva purtat de val și așteaptă momentul oportun pentru de decidse sau acționa. Acest moment îl vei simți foarte clar spre finele lunii. Segmentul financiar este susținut, fiind rost de câștiguri suplimentare fie dintr-o colaborare, fie cineva apropiat îți oferă sprijin bănesc nesperat. Ferește-te de investiții majore și de a acumula datorii! Relațiile cu străinătatea se evidențiează prin dialoguri ce persoane străine, prin călătorii sau planuri în acest sens și prin colaborarea cu parteneri străini.
Balanta
Prima parte a lunii este foarte importantă la capitolul relații parteneriale. Surprizele pot fi de proporții, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre partenerii de afaceri și colaboratorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se pot destrăma când și cum te aștepți mai puțin. Dar sunt șanse să apară la orizont colaborări fructuoase. Pentru că mentalul și comunicarea sunt viciate pe tot parcursul lunii este bine să eviți luarea deciziilor importante și semnarea documentelor cu implicare pe termen lung. Acum este vremea analizei, strângerii de informații și meditației pe baza situațiilor existente. Segmentul financiar se animă după 21 ale lunii, fiind posibile câștiguri de la și prin alții. Călătoriile sunt o altă temă ce va trebui luată în calcul. Poți să călătorești, să faci planuri de călătorie sau planuri pentru a te angrena în studii și cercetări profesionale.
Scorpion
Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află la serviciu. Se pare că s-au adunat multe și mărunte de făcut, fiind nevoie să-ți concentrezi toate forțele și gândurile spre a duce la bun sfârșit sarcinile profesionale. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. În mod special cu femeile sunt posibile conflicte majore și pe termen lung. Prudență, datașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este foarte vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, dozează-ți eforturile și hrănește-te corect! Relațiile parteneriale sunt active pe tot parcursul lunii, astfel că vor apărea modificări atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare socio-profesională.
Sagetator
Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii, astfel că puțin probabil să te necăjești de ceva anume. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer, iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Pot apărea neînțelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei să întâmpini tot soiul de neplăceri în relațiile socio-profesionale. Discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor secvențe amoroase care au rămas nelămurite. Și la serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit să rezolvi diverse sarcini profesionale urgente sau restante. Dozează-ți eforturile, ia în calcul și sprijinul colegilor, pentru că va fi destul de dificil să lucrezi de unul singur. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului, fiind nevoie de îngrijiri serioase și pe termen lung.
Capricorn
Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referioare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Acum se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei, cu neamurile unde este cazul și ține cont de sfaturile și doleanțele lor. Ar fi bine să nu-ți asumi riscul de a decide și acționa de unul singur. Relațiile sentimentale și cele cu copii te solicită mult pe tot parcursul lunii, bine fiind să le acorzi și lor atenția cuvenită. Final de etapă profesională, cu multă forfotă la serviciu.
Varsator
Răscoliri financiare majore pe tot parcursul lunii. Fii prudent și cheltuiește cu atenție, evitând investițiile nefondate și obținerea de câștiguri frauduloase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte surpinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să îți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lumgime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte se vor evidenția până în preajma datei de 20 Aprilie. De asemenea este posibil să te angrenezi în diverse programe de formare sau reconversie profesională. Cum toate formele de comunicare sunt distorsionate este bine să nu forțezi nota și să vorbești strictul necesar. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional.
Pesti
Se conturează fluctuații financiare, în mod special le secțiuna bani câștigați din munca proprie. Pe de o parte îți vin bani, însă pe de altă parte cheltuiești mult. Sunt posibile erori de tot felul, de la pierderi până la achiziții nefondate sau de proastă calitate. Alege cheltuielile prioritare și fii foarte prudent. A doua parte a lunii îți aduce informații noi și deosebit de utile vizavi de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă. Modificări salariale de anvergură! Persoanele din anturajul apropiat te provoacă din plin. Este bine să nu răspunzi la provocările lor și să te ocupi de treburile tale. Evită să vorbești despre tine și planurile tale! Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fiind nevoie să rezolvi fie chestiuni personale, fie profesionale. Studiile și activitățile intelectuale te pot atrage foarte mult. Implică-te în acestea cu inima deschisă! Te vor relaxa și amuza în același timp.

Sursa: astrocafe.ro
*
*
*
 

Alte stiri

July 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

Berbec Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușo...

July 10, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

Berbec Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile...

June 19, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

Berbec Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei și membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie...

June 06, 2017

0

Horoscopul săptămânii 05 - 11 iunie 2017

Berbec O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre...

May 29, 2017

0

Horoscopul săptămânii 29 mai - 04 iunie

Berbec O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezol...

May 06, 2017

0

Horoscop pentru weekend

Berbec Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe...

April 24, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de ...

February 18, 2017

0

Vărsătorii primesc oferte, iar Peștii planifică vacanțe. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Berbec Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau s...

February 14, 2017

0

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal! Se indrăgostesc fulgerător, sunt extrem...

February 13, 2017

0

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 februarie 2017

Berbec O saptamana a mersului pe sarma in ce priveste relatiile si parteneriatele profesionale, asa ca e important sa fii atent la dialogurile pe care le porti si sa nu uiti nicio secunda miza pe care o ai, indiferent de context. E clar ca unele tensiuni se pot transforna in conflicte, dar exista si posibilitatea ca acestea sa-ti arate ce relatii merita sa ramana in viata ta acum si ce...

February 11, 2017

0

Horoscop de weekend

Berbec Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de...

January 17, 2017

0

Sfaturi utile pentru combaterea insomniei

Medicii britanici au făcut recomandări cu privire la principalele condiţii pentru un somn sănătos la persoanele cu vârste peste 50 de ani. Pentru un somn liniştit şi pentru a combate insomnia, specialiştii susţin că este benefic ca în timpul somnului să purtăm şosete. Astfel, picioarele se menţin în permanenţă calde. Medicii recomandă, de asemenea, ca accesul animalelor de companie să ...

January 16, 2017

0

De ce copiii spun minciuni

Este posibil ca uneori sa observi ca micutul tau din patut te minte pentru diverse motive. Multi parinti nu inteleg de ce copilul minte, inca de la o varsta frageda. Ei bine, conform cercetarilor medicale, acest lucru are mai multe explicatii: Pentru a atrage atenția. Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa povesti sau personaje ...

January 12, 2017

0

Greşeli uzuale care duc la căderea părului

Este normal să pierdem de la 50 la 100 de fire de păr pe zi, sunt de părere specialiştii, însă în cazurile în care căderea părului depăşeşte limitele normale, cauzele variază de la deficitul de minerale la declanşarea unor boli – precum hipotiroidismul, sindromul ovarelor polichistice, lupus sau afecţiuni dermatologice – şi a moştenirilor pe cale genetică. Cel mai adesea, însă, pot fi ...

January 04, 2017

0

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori. Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale. Niagara este cea mai importantă culoare a sezo...

January 02, 2017

0

Horoscopul anului 2017

Berbec Un an de foc pentru tine, in multe privinte, dar in special in zona relatiilor si a initiativelor curajoase care e posibil sa schimbe total traiectoria de viata si destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, munca si stressul, asa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totusi, poate fi un an cu realizari, impliniri, obtinerea s...

November 19, 2016

0

Horoscop de weekend

Berbec Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Taur ...

November 01, 2016

0

Horoscop pentru luna Noiembrie

Berbec Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea epis...

October 21, 2016

0

Cum decongelezi carnea corect

Majoritatea gospodinelor lasă carnea peste noapte în frigider, să se dezghețe treptat la rece. Unele o pun în cuptorul cu microunde, să se dezghețe în câteva minute și să pregătească mâncarea mai repede. Dar niciuna dintre aceste două metode nu este bună. Iată și de ce! Dezghețarea la frigider durează prea mult Pentru a decongela carnea în frigider, trebuie să îți aduci aminte...

September 27, 2016

0

Horoscopul lunii octombrie

Berbec O lună foarte importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse ofert. Însă există hibe as...

Trimite o stire

Curs valutar

1 MDL  
1 EUR 21.38
1 USD 17.87
1 RON 4.34
1 RUB 0.23
1 UAH 0.64

Abonament

Subscrie la noutăți

Abonare la RSS feed